• Snelle service
  • Grote voorraad
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Sinds 1931

Bedrijven

Accu defect? Startmotor kapot? Dynamo kapot? Acculader knippert rood? Dergelijke problemen met mobiele energie wilt u zo snel mogelijk aanpakken. Anders kan uw bedrijf niet in het gewenste tempo door blijven draaien. Van Andel Rotterdam levert snelle service aan bedrijven. We repareren of vervangen uw defecte accu, batterij, startmotor of dynamo binnen korte tijd voor een eerlijke prijs. Ook bij u op locatie. 

Snelle bezorg- en montagedienst

Als uw kraan, vorkheftruck, generator of andere apparatuur niet meer naar behoren werkt, maak dan gebruik van onze snelle bezorg- en montagedienst. Doorgaans helpen we u binnen een halve dag. U geeft de gegevens van uw defecte apparatuur door en wij halen de juiste unit uit de voorraad. Daarna rijden we direct naar u toe en installeren we de unit ter plekke. Mocht de unit niet voorradig zijn, wat vrijwel niet voorkomt, dan bestellen we deze direct en zijn we alsnog binnen 1 dag bij u op locatie. 

Startmotor en dynamo revisie voor een goede prijs

Dankzij onze professionele revisieafdeling kunt u eveneens bij ons terecht voor startmotor revisie en dynamo revisie voor een goede prijs. Wij beschikken over een starter- en dynamotestbank waarmee we het defect snel opsporen. Alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden vervangen. Na de revisie zullen we de startmotor of dynamo nogmaals testen. Uw gereviseerde unit gaat gegarandeerd weer jaren mee.  

Garantie claimen zonder bon

U krijgt 1 jaar garantie op onze startmotoren en dynamo’s (zowel nieuw als gereviseerd) en 2 jaar op onze accu’s. Doordat wij onze producten labelen met ons logo en datum van aankoop kunt u garantie claimen zonder bon. Dat is tegenwoordig zeer uitzonderlijk. Op de producten van Victron Energy zit 5 jaar garantie. Wij zijn dealer van Victron Energy; de enige in Rotterdam en omgeving.

bekijk onze productgroepen

Onze productgroepen

accus-bedrijven-VanAndel.png

Accu's

Wij hebben een compleet assortiment aan start- en lichtaccu’s op voorraad. Eveneens leveren wij traktie en semi traktie accu’s voor heftrucks, palletwagens en hoogwerkers.

Lees meer
startmotoren-en-dynamos-bedrijven-VanAndel.png

Startmotoren en dynamo’s

Wij leveren meer dan 2.000 startmotoren en dynamo’s voor alle merken en typen motoren. Hierdoor kunnen wij u snel op weg helpen.

Lees meer
sealed-lead-acid-batterijen-bedrijven-VanAndel.png

Sealed lead acid batterijen

Deze batterijen zijn geschikt voor alarmsystemen, besturing, no-break systems en elektrische aandrijving. Ze zijn onderhoudsvrij, oplaadbaar, gasdicht en hebben een zeer lage zelfontlading.

Lees meer
victron-energy-bedrijven-VanAndel.png

Victron Energy

We zijn dealer van Victron Energy en leveren onder andere acculaders, omvormers en solar regelaars. Producten van dit merk staan bekend om hun storingvrije werking.

Lees meer
accessoires-bedrijven-VanAndel.png

Accessoires

Voor het aansluiten, onderhoud en opladen van uw accu’s zijn er vele producten direct uit onze voorraad leverbaar. Kom gerust langs voor persoonlijk advies.

Lees meer
Scroll naar boven